VARSITY RESIDENCE RENOVATION.

This project involved the renovation of a house designed by Alex Ksenofontov and renovated by Re-invent renovation in 2018.

7

We were attempting to keep as much as possible original plan of the main floor and fully changed the second floor master bedroom with ensuite. 1

The Great room was combined with kitchen and dining area in ratio 50/50. Prior the renovation it was longing to 30/60, 30% of it went to kitchen. The Great room was combined with kitchen and dining area in ratio 50/50. Prior the renovation was ratio to 30/60, 30% of it went to kitchen. We added the side bar as feature for the dining area.

The second floor has required bigger ensuite in comparison the before renovation state. Customer desired to have “walk in closet” as well, therefore we have been force to take some portion from the adjacent bedroom behind the wall in benefit to master bedroom.

Well, the house interior has been changed from traditional colonial style into contemporary Canadian style atmosphere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s